Viimeinen vartio (End of Watch) kaupoissa nyt!

Palkitun Mersumies-trilogian päätösosa ”Viimeinen vartio” on saapunut kirjakauppojen hyllyille!

”Jo lähes kuuden vuoden ajan Brady Hartsfield on maannut aivovammaosaston huoneessa 217. Näyttää siltä, että joukkomurhan tehneellä miehellä on vintti pysyvästi pimeänä. Mutta tyhjän katseen takana jylläävätkin uudet arvaamattomat voimat.
Samaan aikaan etsivä Bill Hodges ja hänen yhtiökumppaninsa Holly Gibney löytävät rikospaikalta oudon Z-kirjaimen. Ja sitten toisen ja kolmannen. Monessa liemessä keitetty Hodges joutuu pian myöntämään, että todisteet johtavat erään sairaalahuoneen luo. Brady on palannut. Ja hän haluaa kostaa paitsi Bill Hodgesille myös koko kaupungille.”

Kirjasarjan aikaisemmat osat ovat:
Mersumies (2016)
Etsivä Löytää (2017)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *