Ulkopuolinen nyt kaupoissa!

Pahuudella on monet kasvot. Ovatko yhdet niistä sinun?

Stephen Kingin kehuttu ”Outsider” on ilmestynyt suomeksi, kauppaan mars!

”Sopuisan pikkukaupungin puistosta löydetään murhattuna 11-vuotias poika. Kaikki todisteet osoittavat samaan suuntaan: syyllinen on Terry Maitland, lempeä perheenisä sekä pidetty opettaja ja urheiluvalmentaja, jonka huomaan kaupunkilaiset ovat vuosien ajan uskoneet lapsensa. Tapaus on käsittämätön, syyllisestä sen sijaan ei ole epäilystäkään.
Tutkinnan edetessä etsivä Ralph Anderson alkaa aavistaa, että jokin on pahasti pielessä. Rikoksen selvittelyyn osallistuu myös Holly Gibney. Totuus saattaa olla pelottavampi kuin kukaan olisi uskaltanut uneksiakaan. Peloissaan Flint Cityn asukkaat tiivistävät rivejään murhaajaa vastaan, mutta voiko tältä pahalta suojautua kukaan?
Ulkopuolinen kaihertaa salakavalasti turvallisuudentunnettamme sukeltaessaan ihmisen hirviömäisiin puoliin.”
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *