Stephen King -uutisia:

Tervemenoa Joylandiin!
30.05.2015 09:00

Klick.


Herätys!
16.01.2015 02:00

Vuosittainen herääminen on tapahtunut taas piina.netin ylläpidossakin. Uunituoreen kirjan sivun löydät linkin takaa:

Töki toki!


::Tohtori Uni on täällä!...
::Musta Torni: Tuulen Avain ...


Stephen King

Uutisista..

Piina.netin Stephen King -uutiset käsittelevät pääasiassa suomennoksia, joten ajankohtaiset julkaisu-uutiset ja muut kuulumiset rapakon takaa löydät luonnollisesti osoitteesta www.StephenKing.com.

Piina.net

Piina.net on vuonna 2004 päivänvalon nähnyt sivusto, joka on omistettu Yhdysvaltalaiselle kauhukirjailijalle, Stephen Kingille, ja eritoten hänen suomennetuille teoksilleen.

Keskusteluforum pitää ovensa auki vuorokauden ympäri, ja siellä höpistään Kingiä sivuavien aiheiden lisäksi myös yleisesti muistakin kirjailijoista ja muutenkin sana on lain sallimissa rajoissa vapaa.

Historiaa

Sivuston perustivat Marika "Qppa" Lintula ja Janne "Myste" Mäenpää, kun ajatus suomalaisesta Stephen King -saitista alkoi kypsyä vuonna 2003. Loppuvuodesta 2006 ylläpitäjiin liittyi Mikko. Tällä kolmikolla Piina.netiä pyöritettiin melkein kuusi vuotta, kunnes 2012 Myste joutui väistymään muiden kiireiden vuoksi ja triosta tuli jälleen duo.

Piinan kehittämisessä apuna on ollut huikea joukko niin koti- kuin ulkomaisiakin Stephen King -holisteja, erityiskiitokset lähtevät Masolle kullanarvoisesta nörttituesta, sekä Redille King-tietämyskaivonsa ammentamisesta.


Sisällön copyright

Piina.netin tekstisisältö on ylläpitomme kääntämää ja/tai luomaa (kirjakohtaisia takakansitekstejä ja lainauksia lukuunottamatta) ja niiden suora kopioiminen muuhun kuin omaan käyttöön on kielletty. Tämä koskee erityisesti muita King -saittien ylläpitäjiä ja laiskoja kirjaesitelmäntekijöitä!
Sisältökuvien (kansikuvat, henkilökuvat) tekijänoikeudet kuuluvat kustantamoille tai muille tahoille.

Sivujen copyright

Sivuston lähdekoodin suora kopioiminen on kielletty!
Ulkoasuun kuuluvat bannerikuvat ovat alunperin Marvelin Dark Tower -sarjakuvista lainattuja. Bannerikuvien käyttö on sallittu sellaisenaan tai muokattuna linkitettäessä piina.netiin.

Piina.netin teknisestä puolesta vastaa Qppa. Oluen, Googlen ja Ka:n johdattelemana.

©piina.net :: Sivuston suunnittelu & toteutus:Marika Lintula