Kalpea Aavistus (Bag of Bones)

1998/1998

Nelikymppinen Mike Noonan on menestyskirjailija, ei nyt ihan bestsellerlistojen huippuja, mutta jokavuotisella kirjallaan vakituisesti sijoilla 11-15.
Eräänä päivänä tapahtuu tragedia joka vie maan Miken jalkojen alta: hänen vaimonsa Jo kuolee yllättäen.

Neljään vuoteen ei Mike pysty nousemaan surunsa syövereistä - eikä myöskään kirjoittamaan. Hän alkaa nähdä pelottavia unia kesämökistään Sara Laughsista Mainen sydänmailla ja lopulta hänen on lähdettävä ottamaan selvää, mitä näiden unien takana on.
Kylässä jossa kesämökki sijaitsee, tuntuu vallitsevan sotatila, mahtava miljonääri Max Devore on saapunut sinne vaatimaan pojantytärtään Kyraa tämän nuorelta leskiäidiltä Mattielta. Ja kohta Mike, jonka sydän sykkii Kyralle ja Mattielle, on täysillä sodassa mukana.

Pian hän huomaa, etteivät sotaa käy vain maanpäälliset voimat, Sara Laughissa tapahtuu kaikenlaista outoa: kuuluu koputuksia, magneettikirjaimet jääkaapin ovessa muodostavat sanoja, hirvenpään kaulassa oleva kello kilisee itsekseen.
Näyttää siltä, kuin Jo yrittäisi auttaa Mikea taistelussa, mutta ketkä ovat hänen vastavoimansa ja mitä ne Mikestä haluavat? Saadakseen sen selville hänen on sukelettava pystysuoraan syvälle, syvälle...

©piina.net :: Sivuston suunnittelu & toteutus:Marika Lintula