Sleeping Beauties (Stephen & Owen King)

”Sleeping Beauties” -nimeä kantava kirja julkaistiin Yhdysvalloissa 26.09.2017 ja sen tarina sijoittuu pieneen kylään Appalakeilla, jonka suurin työllistäjä on naisten vankila. ”Sleeping Beauties” on villin provokatiivinen, upean mukaansatempaava Stephen & Owen Kingin isä-poika -yhteistyö.

Kirjasta: ”Tulevaisuudessa, joka on niin lähellä ja aidon tuntuinen, tapahtuu jotain naisten mennessä nukkumaan. Heidät peitää kotelomainen harso. Jos heidät herättää, tai heidän vartaloaan peittävän harson vioittaa tai tuhoaa, naisista tulee villejä ja hyvin väkivaltaisia. Nukkuessaan naiset menevät toiseen paikkaan…

Maailmamme miehistä on tullut hylättyjä ja heidät on jätetty yksin primitiivisine laitteineen. Kuitenkin yksi nainen, mystinen Evie, on immuuni unitaudin siunaukselle tai kiroukselle. Onko Evie lääketieteellinen poikkeus jota pitää tutkia, vai onko hän demoni joka pitää tuhota?”

 

2 thoughts on “Sleeping Beauties (Stephen & Owen King)”

  1. Ollaan tällä hetkellä Jenkeissä lomalla ja isä&poika kaksikon tuotos on tosi hyvin esillä paikallisissa medioissa ja olen bongannut useitakin heidän haastatteluitaan tv-kanavilta. Täytyy katsoa, josko matkalaukkuun saisi tilaa vielä yhdelle tulijaiselle. Kirja kiinnostaa kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *