Julma Leikki Netflixissä

Julma Leikki (Gerald’s Game) nyt Netflixissä!
(Julkaisupäivä 29.09.2017)

Mike Flanaganin (Oclus, Hush) ohjaamassa elokuvassa naisen (Carla Gugino) puoliso (Bruce Greenwood) kuolee tapaturmaisesti jättäen naisen kiinni sänkyyn käsiraudoitettuna. Ajan kuluessa hän ymmärtää, että pelastus on vain toivoton unelma ja hänen mielensä alkaa lipumaan hulluuteen, ja äänet hänen päässään muodostuvat näyiksi.

2 thoughts on “Julma Leikki Netflixissä”

  1. Tulipahan vilkaistua! Ei nyt mikään kaikkein surkein pätkä -kirja kun on yhden ihmisen sekoamista punkan pohjalla, eikä paljon muuta. Tähän oli saatu kuitenkin katsottavaa ja tarina eteni ihan ok, eikä oltu kuitenkaan pitkitetty liikaa. En usko että Julmasta leikistä ihan kauheasti viihdyttävämpää pätkää saisi, varsinkaan pysymällä kirjalle uskollisena. Sen tämä teki ihan mallikkaasti. En missään nimessä jaksaisi toista kertaa katsoa, ei se NIIIN hyvä sentään ole (vähän sama kyllä kyseisen kirjan kansa), mutta plussaa siitä että oli jätetty jopa torniviittaus paikalleen ja löytyihän sieltä Dolores-linkittymäkin, kuten kirjassakin oli!

  2. Katsoin tämän eilen. Alun perin kun kuulin, että tästä tehtäsiin leffa sai mut pyörittelemään silmiäni. Oli jotakuinkin viimeinen King -tarina, josta ajattelin filmatisoinnin ilmestyvän, koska tarinahan on todella staattinen. Kuitenkin leffa toimi niine hyvineen ihan hienosti, mutta komppaan Marikaa siinä, että kertakatselu tätä kyllä riittää ihan mainiosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *