Tietoa Kingin uudesta tarinasta ”The Outsider”.

”Kauhistuttava rikos. Hämmentävä riskostutkinta. Aikana jolloin King-brändi on vahvimmillaan mitä se on koskaan ollut, hän tuottaa yhden järkyttävimmistä ja tyrmistyttävimmistä tarinoistaan.

11-vuotiaan pojan runneltu ruumis löytyy kaupungin puistosta. Silminnäkijöiden havainnot ja sormenjäljet osoittavat epäilyksettä, että tekijänä on yksi Flint Cityn suosituimmista asukkaista. Hän on Terry Maitland, juniorivalmentaja, englannin kielen opettaja ja kahden tytön isä. Etsivä Ralph Anderson, jonka poikaa Maitland aikaisemmin valmensi, määrää nopean ja erittäin julkisen pidätyksen. Maitlandilla on alibi, mutta Anderson ja piirisyyttäjä lisäävät nopeasti DNA-todisteen vahvistamaan sormenjälkiä ja silminnäkijöiden havaintoja. Tapaus näyttää varmalta.

Tutkimusten edetessä ja kauhistuttavien vastausten pulpahtaessa pintaan, Kinging tarina vaihtaa isompaa vaihdetta sisään luoden vahvaa ja melkeimpä kestämätöntä jännitystä. Terry Maitland vaikuttaa mukavalta miehieltä, mutta onko hänellä kahdet kasvot? Kun vastaus selviää, se on taattua shokeeraavaa Stephen Kingiä.”

Simon & Schuster julkaisee alkuperäiskielisen laitoksen 5. kesäkuuta 2018.

Lähde: Linkki englannin kieliseen julkaisuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *