”Flight or Fright”, uusi novellikokoelma.

”Flight or Fright” on uusi novellikokoelma, joka on ilmestymässä syyskuussa englanniksi, ja jonka editoijina toimivat Stephen King ja Bev Vincent.
Stephen Kingiltä itseltään nähdään myös yksi tarina nimeltään ”The Turbulence Expert”. Muita maininnan arvoisia tarinankertojia ovat mm. Joe Hill, Bev Vincent, Dan Simmons, Richard Matheson, Sir Arthur Conan Doyle ja Ray Bradbury.

”Stephen King inhoaa lentämistä. Nyt hän ja kanssaeditoija Bev Vincent haluavat jakaa tämän lentämisen pelon kanssamme.
Tervetuloa Flight or Frightin pariin, novellikokoelman joka kertoo niistä monista asioista, jotka voivat mennä kauhistuttavalla tavalla pieleen ollessasi vankina korkeuksissa ja matkatessasi yli 800 km/h säilöttynä metallituubiin ventovieraiden ympäröidessä sinut.
Juuri sinun vierailusi ystävällisille taivaille saattaa muuttua painajaiseksi, jollaista et ole voinut kuvitellakaan tapahtuvaksi… mutta luettuasi tämän tiedät mikä saattaa vaania kun seuraavan kerran kävelet kohti lentokonetta ja annat ventovieraalle vallan kohtalostasi.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *