Kingin uusi romaani ”Elevation” ilmestymässä pian!

Stephen Kingin uusi romaani ”Elevation” on ilmestymässä englanniksi lokakuun lopussa.

”Epätyypillisen kummallinen ja koskettava tarina miehestä, jonka mystinen sairaus tuo yhteen koko pienen kaupungin. Optimistinen tarina yhteisen sävelen löytymisestä piittaamatta syvälle juurtuneista erimielisyyksistä.

Scott Carey näyttää ihan itseltään, mutta hän laihtuu tasaiseen tahtiin. On pari muutakin outoa juttua. Hän painaa täsmälleen yhtä paljon vaatteitta kuin vaatteitten kanssa, olivatpa ne sitten kuinka painavat hyvänsä. Scott ei halua tökittäväksi ja tutkittavaksi. Hän vain haluaa jonkun muun tietävän ja hän luottaa tohtori Bob Ellisiin.

Pienessä Castle Rockin kaupungissa (monien Kingin ikonisten tapahtumien paikka) Scott ajautuu pienimuotoiseen, mutta kasvavaan taisteluun naapuritalon lesbopariskunnan kanssa. Naisten koira näet käy säännöllisesti tarpeillaan Scottin pihallamaalla. Yksi naisista on ystävällinen, toinen kylmä kuin jää. Pariskunta yrittää perustaa uutta ravintolaa, mutta Castle Rockin väestö ei halua olla missään tekemisissä lesboparin kanssa. Vaikeudet kasaantuu. Scott lopulta ymmärtää kaiken ennakkoluuloisuuden, omansakin, ja päättää yrittää auttaa naisia. Epätyypilliset liittoutumat, vuosittainen juoksukilpailu ja Scottin mystinen sairaus tuo esille niiden ihmisten parhaita puolia jotka ajattelivat pahinta muista ja itsestään.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *